Over ons
Zohej!!! Das lekker.....Zo begon Zohej in oktober 2015 als thema restaurant met als basis hamburgers. Niet zo maar een hamburger, maar burgers met de beste kwaliteit vlees en een echte maaltijd. Nadat het hamburger thema in de kleinere gemeentes geleidelijk aan het verdwijnen was is Zohej gaan werken aan een nieuwe uitstraling en concept.
De menukaart ging op de schop en Zohej werd een restaurant dat 30%
goedkoper dan een gemiddeld restaurant, met een kwaliteit die
gelijk of beter is dan een gemiddeld restaurant
In de barre Corona-tijd is Zohej verbouwd met een nieuwe keuken en is
het restaurant gedeelte grootdeels vernieuwd.
Zohej is klaar voor de toekomst


Onze keuken
In onze keuken werken wij met dagverse producten.
Elke dag worden alle gerechten vers bereid met zoveel mogelijk producten uit de regio.
Onze keuken is internationaal en daarmee zeer divers.
Onze koks trachten elk seizoen de lekkerste gerechten op tafel te zetten.
​